HTML

Ferrariszubjektív

Friss topikok

Ferrari telemetria

s.benegúz 2014.01.17. 21:20

Új eszköz érhető el a Ferrari egyes típusaihoz: a Forma-1-ből ismerős telemetria rendszer.  A maranelloi gyár természetesen a szokásos szuperlatívuszokkal vezeti be az új kütyüt, reklámszövegük szerint felbecsülhetetlen segítséget nyújt a vezetési képességek javításában pályán és közúton egyaránt, és hozzásegíti a tulajdonosokat, hogy teljes mértékben átélhessék azt a kivételes érzést amivel csak egy Ferrari ajándékozhatja meg az embert. Az új kiegészítő ugyanolyan technikai támogatást biztosít mint amit Fernando Alonso és Kimi Raikkönen élvez, igazi Forma-1 élményt nyújt... stb.... stb.

Azt meg kell hagyni, hogy Maranelloban tudják mitől döglik a légy, nagyon jó érzékkel csapnak le azokra a legújabb  fejlesztésekre amik tovább éltetik az autóikat körüllengő mítoszt. Ez az új játékszer is biztosan népszerű lesz a tehetős ügyfelek között, és ha valaki elég eltökélt arra, hogy diagramokat elemezgessen valószínűleg tényleges segítséget nyújt a jobb köridők eléréséhez.

 

A Ferrari telemetria egyenlőre csak a legsportosabb modellekhez érhető el: a LaFerrari-hoz, az F12-höz és a 458 Speciale-hoz.

Címkék: video cikk Ferrari

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferrariszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr65766426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása