HTML

Ferrariszubjektív

Friss topikok

Használt F1-es eladó

s.benegúz 2014.07.30. 14:55

ferrariszubjektiv.blog.hu eladó f-1
Bár szinte havonta akad egy-egy árverésre bocsátott korábbi Forma-1-es autó, ezúttal egy igen drága darabot hirdettek meg.
A 2001-ben a Ferrarinak konstruktőri, Michael Schumachernek egyéni bajnoki címet hozó F2001-es egyik példányát, kínálják eladásra működőképes állapotban.
A Rory Byrne áltl tervezett, körülbelül 835 lóerőt produkáló 3 literes V10-es motorral szerelt autóval Rubens Barrichello a Monacói Nagydíjon 2. lett, a hirdetés szerint a motor még 1400 kilométert bírhat benne. 
A járgány a márkájának és eredményeinek megfelelően nem olcsó, 3,4 millió dollárt, azaz 790 millió forintot kérnek érte, azonban ezzel messze nem a legdrágább Ferrari - az a cím a 250 GTO-knak jár, amelyek az elmúlt években rendre a világ legdrágábbjaként cseréltek gazdát.
forrás: vezess.hu

Címkék: cikk Ferrari

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferrariszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr256559673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása