HTML

Ferrariszubjektív

Friss topikok

Ferrari GTC4 Lusso első képek

s.benegúz 2016.02.09. 09:28

ferrariszubjektiv.blog.hu ferrari-lusso-3

A Ferrari bemutatta legújabb modelljét: a GTC4 Lusso-t. Amint a formából azonnal láthatjuk ez az FF erős facelift-je. Emeltek a tizenkéthengeres motor maximális teljesítményén harminc lóerőt, a négykerék hajtás mellé ezúttal négykerék-kormányzást is társítottak. Az előzetes pletykák szerint a sebességváltó is kap plusz fokozatot, de erről egyenlőre nincs hivatalos információ.
A formaterv fő arányai maradtak, a kombi-szerű kialakítás ha lehet még hangsúlyosabb lett. Újra megjelentek hátul a dupla világítótestek, de nem egyértelmű, hogy ettől szebb lett-e az autó vagy csak más.
A műszerfal jelentősen megújult, ízlésesen sikerült integrálni a nagyméretű központi kijelzőt. Módosult a kormány kivitele is.
Élőben először a genfi szalonon lehet megtekinteni a GTC4 Lusso-t.

ferrariszubjektiv.blog.hu FerrariGTC4Lusso-aperturaferrariszubjektiv.blog.hu gtc4lusso interior driver s sideferrariszubjektiv.blog.hu Ferrari-GTC4 Lusso 08ferrariszubjektiv.blog.hu Ferrari-GTC4 Lusso 09ferrariszubjektiv.blog.hu Ferrari-GTC4 Lusso 06

Címkék: Ferrari GTC4 Lusso

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferrariszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr988372672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása